Masini Ce Necesita Tractare In Conformitate Cu Legea

Suntem convinsi ca inainte sa faci un drum cu masina, te asiguri mereu ca totul este in ordine. Cu toate astea, uneori se intampla si lucruri neprevazute si mai putin placute.

  • Masina tractata (chiar si doar pe doua roti) trebuie sa aiba acelasi regim ca orice autovehicul care circula pe drumurile publice adica sa fie inmatriculat si sa aibe toate taxele platite si verificarile efectuate la zi. In cazul in care autovehiculul are numerele expirate se considera conducerea pe drumuri publice a unui autovehicul fara numere, deci caz penal.
  • Conducatorul masinii tractate trebuie sa aibe permis de conducere si sa indeplineasca obligatiile normale (sa nu aibe alcoolemie, sa nu fie drogat etc). In cazul in care conducatorul masinii tractate este minor si/sau nu are permis de conducere aferent categoriei masinii pe care o conduce, se considera conducerea unui autovehicul fara permis de conducere, deci caz penal.
  • In cazul in care masina tractata are probleme cu avariile, semnalizatorul etc. (fie ele tamponate sau defecte), masina trebuie neaparat transportata pe platforma.
  • In cazul in care masina tractata are probleme cu franele, este necesara stanga (bara metalica de tractare). Daca franele merg, este suficienta sufa.

Atunci cand vine vorba de o tractare auto oferta este foarte mare!