MISIUNEA NOASTRĂ

Oferim servicii de tractări auto și asistență rutiera pe aria județului Vaslui.

Prioritatea noastră este siguranța transportului. Clientul este pe primul loc, colaborăm doar cu șoferi profesioniști, oferim factură.


Este de preferat sa apelezi la o firma specializata in tractari auto. Este cea mai indicata si rapida solutie.  Fie ca ai nevoie de aceste servicii in Vaslui pentru ca ti s-a intamplat sa ai probleme cu masina chiar in oras, de servicii non-stop pentru ca tocmai in mijlocul noptii s-a ivit defectiunea, sau de servicii ieftine pentru ca nu te asteptai la cheltuieli neprevazute, noi te putem ajuta.

Stim ca te gandesti ca nu o sa ai tocmai tu nevoie de o tractare auto dar, astfel de nevoi pot aparea in viata oricarei masini, inclusiv in viata masinii tale. Niciodata nu stii cand vei avea nevoie de o firma de tractari si chiar daca automobilul tau este abia scos din fabrica asta nu inseamna ca este ferit de probleme. Nu te poti asigura pe deplin ca nu o sa ai probleme atunci cand pornesti la drum, deoarece fiecare calatorie presupune obstacolele ei, unele mai mari altele mai mici, iar tot ceea ce poti face este sa fii cat mai pregatit pentru orice situatie.

Echipa noastra este una formata din profestionisti ce iti garanteaza ca iti vor rezolva in timp record o eventuala problema ce necesita tractare auto.

Te putem ajuta cu: tractari auto interne precum
si tractari auto in externe non-stop si ieftine.

Ne propunem sa venim in intampinarea soferilor
pentru care masina este de o importanta capitala. Ce pot face acestia cand masina se strica iar in zona nu este niciun service auto sau cand niciun prieten nu le poate sari in ajutor? Multi soferi pusi in aceasta situatie incearca sa isi rezolve problema pe cont propriu dar sunt si altii care apeleaza la specialistii in tractari auto. In final si majoritatea soferilor din prima categorie ajung la aceasi concluzie: atunci cand exista firme care se ocupa cu astfel de servicii, care ofera tractari non-stop si tractari auto ieftine, de ce sa nu beneficieze de serviciile lor?

Majoritatea firmelor care presteaza astfel de
servicii se ocupa cu tractari auto Bucuresti insa, unele dintre acestea parcurg
si kilometri suplimentari pentru a ajuta soferii mai ghinionisti. Oricare ar fi problema ta, ca sofer, noi iti garantam ca o putem rezolva cu ajutorul specialistilor nostri. Experienta vasta, diversitatea problemelor pe
care le-au rezolvat in timp si calitatea serviciilor oferite ne recomanda drept solutia problemelor tale in trafic.

Noi iti oferim servicii de tractari auto ieftine
si desi te poti gandi “De ce sa nu chem un prieten sa ma ajute? Macar nu imi ia bani” , iti garantam ca serviciile oferite de profesionistii din domeniul
tractarilor auto sunt net superioare reparatiilor facute de persoane necalificate, fie ei chiar si prieteni pasionati de domeniul auto.

Un alt argument pentru a apela la o firma
specializata in tractari auto este constituit de faptul ca sunt sigure.

Gandeste-te ca este foarte periculos pentru o
persoana care nu este spcialista in astfel de lucruri sa transporte pe drumurile publice o masina deja avariata . Mai mult, exista riscul de a ii provoca masinii alte noi probleme.

Apeland la firma noastra de tractari auto poti scapa si de aceasta grija. Firma noastra exista pentru ca a facut dovada ca are un personal calificat , apt sa foloseasca foarte corect instrumentele de tractare. Din acest motiv numarul accidentelor rutiere provocate de specialistii nostri este nul. In schimb, numarul accidentelor provocate din cauza masinilor tractate de catre amatori este unul mare si este in crestere.


Pentru a evita o astfel de situatie neplacuta
speram deja ca stiti ce trebuie facut: ne puteti contacta pentru problemle
legate de tractari auto in Vaslui.